Resinexin verkkosivu käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita ymmärtääksemme paremmin, mistä tuotteista olet kiinnostunut, jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaisesti yksityiskohtaisempaa tietoa. Käyttämällä Resinexin verkkosivua hyväksyt evästeiden käytön. Opi lisää evästeistä ja miten hallita niitä

SURLYN™

Tuottaja: Dow
Polymeerityyppi HPC

SURLYN™-ionomeerien hartsiperhe saadaan neutraloimalla happokopolymeeri osittain metallisuolalla. Toisin sanoen NUCREL™ on SURLYN™-ionomeerien valmistuksessa käytettävä esimuoto tai ”perushartsi”.

Yleistä

Näiden metallikationien käyttö antaa SURLYN™-ionomeereille joukon erityisominaisuuksia, kuten seuraavat:

  • Erinomainen jäykkyys, kirkkaus ja kiilto
  • Erinomainen öljyn-, rasvan- ja kemikaalinkestävyys
  • Matala tiivistyksen aloituslämpötila
  • Erittäin laaja tiivistyslämpötila-alue
  • Erinomainen lämpömuovattavuus
  • Erinomainen tiivistys kontaminaatiossa
  • Hyvä alumiinifolion tarttuvuus
  • Lihan/proteiinin tarttuvuus
  • Hyvä kutistuvuus
  • Hyvä piston- ja naarmunkestävyys

SURLYN™-ionomeerit ovat olleet laajalti käytössä erilaisissa elintarvike- ja ei-elintarvikesovelluksissa, kuten seuraavissa:

  • Flow-wrap-pakkaus
  • Muropakkaukset
  • Lääkintävälineiden kalvot
  • Lihapakkaus
  • Tyhjiöpakattu kutistekalvopakkaus (VSP)
  • Esteen muodostavat kutistepussit (BSB)
  • Vähittäiskaupan kutistekalvo- ja kiristepakkaukset

Lisäksi SURLYN™-ionomeerit soveltuvat erilaisiin prosesseihin, kuten seuraaviin:

  • Puhallus- ja valukalvot
  • Ekstruusiopäällysteet
  • Laminointi

Suosituimmat SURLYN™-laadut:

  • SURLYN™ 1601 ja SURLYN™ 1652 tuottavat kuumasaumauskerroksena hyvän tarttuvuuden/kiinnityksen lihalle ja hyvän tiivistyksen kontaminaatiossa sekä parantavat muovaus- ja kokoonkutistumisominaisuuksia esimerkiksi lihajaloste- ja juustopakkausten sekä muropakkausten HFFS-, VSP- ja BSB-sovelluksissa.
  • SURLYN™ 1652 ja/tai SURLYN™ 1605 tuottaa tiivistekerroksena suoran sidoksen alumiinifolioon, öljyyn, rasvaan ja alkoholiesteeseen sekä hyvän naarmun- ja hankauksenkestävyyden pusseihin, tikkupakkauksiin ja komposiittitölkkeihin keittoja, välipaloja, pikakahvia, perunalastuja ja lääkepakkauksia varten.
  • SURLYN™ 1705 ja/tai SURLYN™ 1857 kiinnitykseen tai tiivistykseen lasista ja keraamisista materiaaleista valmistetuissa jogurtti-, jälkiruoka- ja levitepakkauksissa.

Contact_form